Двотижневе меню на літньо-осінній період

„Погоджено”
Головний державний санітарний
лікар Миронівського району
Чепурний О.В.
_________________
„Затверджую”
Міський голова

Савенко В.М.
_________________

Двотижневе меню для дітей які відвідують
Миронівський Центр розвитку дитини
"ЗЕРНЯТКО" в літньо-осінній період

розроблене на виконання норм харчування
згідно постанови №258 від 21.05.1992р.

Назва страви Вихід гр..
до 3 – х років від 3 до 6 років
перший тиждень
1 день
сніданок
Вермішель відварна з вершковим маслом 120 150
Яйце варене 1 шт.(40 грм) 1 шт.(40 грм)
Хліб з вершковим маслом 40/5 60/8
Сир твердий 5 10
Чай  150 200
     
додаткове харчування 10.00
 Сік 100 150
о б і д
Суп  картопляний  з  крупами 200 250
Плов з рису  та  курячого м’яса  на олії  30/100 50/100
Овочі  по  сезону 30 50
 Хліб 50 75
Компот із сухофруктів 150 200
Свіжі фрукти 100 150
Підвечірок
Молочна каша манна з вершковим маслом 200 200
Кондитерські вироби 30 45
Чай 150 200
 
2 день
сніданок
Каша ячна з вершковим маслом 100 130
Гуляш з свинячого м’яса  30/50 50/50
Салат із свіжої капусти 30 50
Хліб з вершковим маслом та тв.сир 40/5/5 60/8/10
Чай 150 200
 
додаткове харчування 10.00
Сік  100 150
обід
Борщ український з сметаною 200/5 250/10
Каша гречана з вершковим маслом 100 130
Овочі по сезону 30 50
Риба смажена 50 75
Хліб 50 85
Компот з сухофруктів 150 200
Свіжі Фрукти 100 150
підвечірок
Вареники з сиром з вершковим маслом та сметаною 150/5/10 200/5/15
Какао на молоці 150 200
 
3 день
сніданок
Каша пшенична з вершковим маслом 100 130
Сосиска  60 60
Яйце варене 1 шт.(40 грм) 1 шт.(40 грм)
Хліб з маслом, твердий сир 40\5\5 60\8\10
Чай з молоком 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік 100 150
обід
Суп картопляний з макаронами 200 250
Котлета з свинячого м’яса  50 50
Каша ячна з вершковим маслом 100 130
Овочі по сезону 30 50
Хліб 50 85
Компот із сухофруктів 150 200
Свіжі фрукти 100 150
підвечірок
Суп молочний рисовий 200 250
Ватрушки з повидлом 69/30 69/30
Чай 150 200
 
4 день
сніданок
Каша пшоняна з вершковим маслом 100 130
Курі відварні 50 50
Свіжі овочі по сезону 30 50
Хліб з маслом, тверд.сир 40/5/5 60/8/10
чай 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік  100 150
 
обід
Суп гороховий 200 250
Картопляне пюре з вершковим маслом 100 150
Риба тушена з овочами 50 75
Хліб 50 85
Компот із сухофруктів 150 200
Свіжі фрукти 100 150
підвечірок
Вареники ліниві з вершковим маслом та сметаною 115/15 150/25
Какао на молоці 150 200
 
5 день
сніданок
Картопля тушена на олії 100 150
Яйце варене 1 шт.(40 грм) 1 шт.(40 грм)
Овочі по сезону 30 50
Хліб з вершковим маслом,сир твердий 40/5/5 60/8/10
Чай 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік 100 150
обід
Суп овочевий з сметаною 200/5 250/10
Тефтелі м’ясні в соусі 60/50 90/50
Каша вівсяна з вершковим маслом 100 130
Хліб 50 85
Компот із сухофруктів 150 200
Свіжі фрукти 100 150
підвечірок
Оладки з медом 100/15 150/25
Молоко кип’ячене  150 200
Кондитерські вироби 25 30
     
 
Другий тиждень
1 день
сніданок
Каша ячна з вершковим маслом  100 130
Сосиска 60 60
Яйце варене 1 шт.(40 грм) 1 шт.(40 грм)
Батон з вершковим маслом тв сир 40/5/5 60/8/10
Чай 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік  100 150
обід
Суп картопляний з галушками 200/52  250/65 
Плов із рису та свинячого м’яса та олії 130 150
Хліб 50 85
Салат із свіжої капусти 30 50
Компот із сухофруктів 150 200
Свіжі фрукти 100 150
підвечірок
Суп молочний гречаний 200 250
Кондитерські вироби 30 40
Чай  150 200
 
2 день
сніданок
Вермішель відварна з вершковим маслом 120 150
Курі відварні  50 50
Батон з маслом тв.сир 40/5/5 60/8/10
Чай з молоком 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік  100 150
обід
Борщ “Український” з сметаною  200/5 250/10
Каша гречана з вершковим маслом 100 130
Риба смажена 50 75
Овочі по сезону 30 50
Хліб 50 85
Компот із сухофруктів 150 200
Свіжі фрукти 100 150
підвечірок
Сирники з сметаною  95/10 150/25
Какао на молоці 150 200
 
3 день
сніданок
Яйце варене 1 шт.(40 грм) 1 шт.(40 грм)
Каша вівсяна з вершковим маслом 100 120
Сосиска 60 60
Хліб з вершковим маслом 30/5 50/8
Чай 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік 100 150
обід
Суп гороховий 200 250
Каша рисова з вершковим маслом 100 130
Котлета свиняча 50 50
Овочі по сезону 30 50
Хліб 30 65
Компот із сухофруктів 150 200
Свіжі фрукти 100 150
підвечірок
Суп  молочний  вермишелевий 200 250
Булка  з  медом 30/10 50/25
Чай 150 200
 
4 день
сніданок
Каша пшенична з вершковим маслом 100 130
Курі відварні 50 50
Салат з помідорів свіжих 30 50
Хліб з вершковим маслом, тверд. сиром  40/5/5 60/8/10
Чай 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік 100 150
обід
Бурячник з сметаною 200/5 250/10
Картопляне пюре  100 150
Риба тушена з овочами 50 75
Хліб 50 85
Компот із сухофруктів 150 200
Свіжі фрукти 100 150
підвечірок
Суп молочний пшоняний  200 250
Кондитерські вироби 30 35
Чай 150 200
 
5 день
сніданок
Каша гречана з вершковим маслом 100 130
Яйце варене 1 шт.(40 грм) 1 шт.(40 грм)
Овочі по сезону 30 50
Чай 150 200
Хліб з вершковим маслом, сир твердий 40/5/5 60/8/10
додаткове харчування 10.00
Сік 100 150
обід
Суп картопляний з крупами 200 250
Голубці шарові 150 180
Овочі по сезону 30 50
Хліб 50 85
Компот із сухофруктів 150 200
Свіжі фрукти 100 150
підвечірок
Пиріг з повидлом 75/20 100/33
Какао на молоці 150 200
     

Категорія: