Двотижневе меню на весняно-літній період

„Погоджено”
Головний  державний санітарний
лікар  Миронівського  району
Чепурний  О.В.
_________________
„Затверджую”
Міський  голова

Савенко  В.М
_________________


Двотижневе меню для дітей які відвідують
Миронівський Центр розвитку дитини„З Е Р Н Я Т К О” в весняно – літній період

(розроблене згідно додатку №3 до Постанови КМУ№ 258 від 21.05.1992 р.)
Назва страви

 

Вихід гр
до 3 – х років від 3 до 6 років
Перший тиждень
1 день
сніданок
Яйце варене 1 1
Каша вівсяна 130 150
Ікра кабачкова 30 50
Хліб з маслом 30/5 50/8
Сир твердий 5 10
чай 150 200
Додаткове харчування 10.00
Сік або фрукти 100
150
150
150
обід
Суп картопляний з крупами 200 250
Плов із птиці 30/100 50/100
Огірок свіжий 30 50
хліб 50 65
компот із сухофруктів 150 200
підвечірок
Каша молочна манна 200 200
конд. вироби 40 60
чай 150 200
 
2 день
сніданок
Гуляш свинний 30/50 50/50
Каша ячна 130 150
Свіжий огірок 30 50
хліб з маслом тв.сир 30\5\5 60\8\10
чай 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік або свіжі фрукти 100
150
150
150
обід
борщ український з сметаною 200\5 250\10
Риба смажена 50  75
Помідор свіфжий 30 50
хліб 50 75
Картопляне пюре 100 150
компот з сухофруктів 150 200
підвечірок
Запіканка сирна з сметаною 100/15 150/25
Молоко кип’ячене 200 200
 
 
3 день
сніданок
Омлет 53 53
Каша пшенична 130 150
Салат з буряка 30 50
хліб з маслом, твердий сир 30\5\5 60\8\10
чай 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік або фрукти 100\150 150\150
обід
суп гороховий 200 250
Котлета свинна 50 50
Каша гречана 130 150
Помідор свіжий 30 50
хліб 30 75
компот із сухофруктів 150 200
підвечірок
Суп молочний рисовий 200 250
булка 30 50
чай 150 200
 
4 день
сніданок
Картопля тушена з курятиною 50/100 50/150
Огірок свіжий 30 50
Хліб з маслом, твердий сир 30/5/5 50/8/10
чай 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік або свіжі фрукти 100
150
150
150
обід
розсольник з сметаною 200\5 250\5
каша пшенична 130 150
Риба тушена з овочами 50\50 75\50
Огірок свіжий 30 50
хліб 50 85
компот із сухофруктів 150 200
підвечірок
Сирники зі сметано 95/15 150/25
какао 200 200
 
5 день
сніданок
Курі відварні 50 50
Каша пшоняна 130 150
Ікра кабачкова 30/15 50/20
Хліб, масло, сир твердий 30/5/5 60/8/10
чай 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік або свіжі фрукти 100\150 150\150
обід
Суп овочевий з сметаною 200 250
Картопляне пюре 100 150
Котлета свинна (сарделька) 50/100 50/100
Помідор свіжий 30 50
хліб 50 75
компот із сухофруктів 150 200
підвечірок
Оладі з повидлом                                100/15 150/25
Молоко кип’ячене 200 200
     
 
Другий тиждень
 
1 день
сніданок
Омлет 53 53
Каша ячна 130 150
Салат із свіжої капусти 30 50
хліб з маслом твердий сир 30\5\5 60\8\10
чай    
додаткове харчування 10.00
сік або фрукти 100\150 150\150
обід
суп картопляний з макаронами 200 250
Картопля тушена з м’ясом 50/100 50/150
хліб 30 75
Помідор свіжий 30 50
компот із сухофруктів 150 200
підвечірок
Каша молочна гречана 200 250
конд.вироби 40 60
чай 150 200
 
2 день
сніданок
Вермішель відварна 130 150
Курі відварні (соска) 50/50 60/60
Салат з буряка 30 50
хліб з маслом тв.сир 30\5\5 60\8\10
чай 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік або свіжі фрукти 100\150 150\150
обід
Борщ зі сметаною 200\5 250\10
Каша ячна 130 150
Риба смажена 50 75
Огірок свіжий 30 50
хліб 50 75
компот із сухофруктів 150 200
підвечірок
Ліниві вареники з сметаною 115/15 150/25
чай 150 200
 
3 день
сніданок
Яйце варене 53 53
каша вівсяна 1 1
Капуста тушена 30 50
хліб масло, сир твердий 30\5\5 50\8\10
чай з цукром 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік або фрукти 100\150 150\150
обід
Суп картопляний з крупою 200 250
Каша рисова 100 150
Котлета свинна 50 50
Салат зі свіжої капусти 30 50
хліб 30 50
Компот із сухофруктів 150 200
підвечірок
Каша молочна манна 200 200
Булка 30 50
чай 150 200
 
4 день
сніданок
каша пшенична 130 150
гуляш свинний 30\50 50\50
Помідор свіжий 10 15
хліб з маслом 30\5 50\8
чай 150 200
додаткове харчування 10.00
Сік або свіжі фрукти 100\150 150\150
обід
Розсольник з сметаною 200 250
 Картопляне пюре 130 150
Риба смажена 50 75
хліб 50 75
Огірок свіжий 30 50
компот із сухофруктів 150 200
підвечірок
Запіканка сирна зі сметаною 75\15 100\30
Молоко кип’ячене 200 200
     
 
5 день
сніданок
Каша гречана 130 150
яйце варене 1 1
чай 150 200
Салат з буряка 30 50
Хліб з маслом, сир твердий 30\5\5 60\8\10
додаткове харчування 10.00
Сік або свіжі фрукти 100\150 150\150
обід
Бурячник із сметаною 200\5 250\10
Голубці шарові 180 180
Огірок свіжий 30 50
хліб 50 75
Компот із сушки 150 200
підвечірок
Пиріг з повидлом 75\20 100\33
Какао з молоком 200 200
     

 
 

Категорія: